architecture on site
ArchEX - ArchitekturreisenArchEX - ArchitekturführungenArchEX - ArchitekturreisenArchEX - ArchitekturführungenDuitsland
Hamburg
Dresden
Berlijn
Ruhrgebied

Nederland
Amsterdam
Almere
Rotterdam
Utrecht
Ypenburg

Europa
Kopenhagen/ Malmö
Londen
Zwitserland

- - - - - - - - - - - - -

rondleidingen
architectuur op maat

ArchEX
> newsletter
> team
> vacatures
portfolio
contact

ArchEX - architecture on site is in 2003 door architect Helge Kühnel opgericht. Begonnen zijn wij met architectuurrondleidingen in Amsterdam en in de Randstad. In de daarop volgende jaren hebben we onze activiteiten uitgebreid met bestemmingen in Duitsland en andere Europese steden waar ons iets mee verbindt, bijvoorbeeld doordat we er zelf gestudeerd, gewoond of gewerkt hebben.

De door ons georganiseerde tours worden altijd zeer zorgvuldig voorbereid. Wij beschikken over informatie uit eerste hand en wij volgen de actuele ontwikkelingen nauwlettend. Onze lokale architecten-gidsen kennen de situatie ter plekke uit eigen ervaring en zullen aan u zowel de achtergronden als ook de ontwerpkeuzes in een gebied op een plezierige en begrijpelijke manier uit kunnen leggen.

Onze diensten variëren van
rondleidingen tot op maat gemaakte arrangementen, bijvoorbeeld voor een meerdaagse excursie of een (dag-)programma met betrekking tot een bepaald thema (hergebruik, duurzaam bouwen, woontypologieën e.d.). Op onze website vindt u alvast een voorproefje van de architectuur die u met ons ter plekke kunt beleven. Voor alle vragen en verdere informatie nodigen wij u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

De kern van onze competentie:

- wij zijn zelf architecten
- wij kennen de achtergronden en recente ontwikkelingen
- wij beschikken over goede contacten met plaatselijke architecten en andere lokale instellingen
- wij spreken uw taal


© ArchEX (colofon)
Lees ook onze newsletter!
Language