architecture on site
Dutch Embassy Berlin - Rem KoolhaasTietgen Dormitory - Lundgaard TranbergBasketbar Utrecht - NL architectsKalkriese - Gigon Guyer

Duitsland
Hamburg
Dresden
Berlijn
Ruhrgebied

Nederland
Amsterdam
Almere
Rotterdam
Utrecht
Ypenburg

Europa
Kopenhagen/ Malmö
Londen
Zwitserland

- - - - - - - - - - - - -

rondleidingen
architectuur op maat

ArchEX
portfolio
contact

Welkom bij ArchEX - architecture on site. Wij zijn een klein bureau dat zich bezighoudt met het organiseren van architectuurwandelingen en studiereizen op verschillende plaatsen in Nederland, Duitsland en andere landen. Wij zijn ervan overtuigd dat (stad-)ruimte het beste ter plekke kan worden ervaren. En dat een goede toelichting helpt een goede indruk te verkrijgen van de kwaliteiten van een stad, een gebied of een gebouw.

Wij, die als vakkundige gidsen voor ArchEX rondleidingen verzorgen, zijn zelf architecten, stedenbouwkundigen of stadssociologen. Tijdens onze rondleidingen vertellen wij over de achtergrond en de geschiedenis van de bezochte gebieden en geven met veel plezier uitleg over de architectuur van de gebouwen.

Onze klanten zijn architecten, ontwikkelaars, woningcorporaties, investeerders, gemeenten, producenten, non-profit organisaties, adviesbureaus en allerlei andere professionals en groepen die geïnteresseerd zijn in architectuur en de bebouwde omgeving. Op deze website kunt u zich alvast informeren over verschillende steden en regio´s waar wij met onze excursies aandacht aan besteden. Mocht u naar aanleiding van de informatie op deze website meer willen weten, dan nodigen wij u graag uit contact met ons op te nemen.© ArchEX (colofon)
Lees ook onze newsletter!
Language