architecture on site
ArchEX - ArchitekturreisenArchEX - ArchitekturführungenArchEX - ArchitekturreisenArchEX - Architekturführungen
Duitsland
Hamburg
Dresden
Berlijn
Ruhrgebied

Nederland
Amsterdam
Almere
Rotterdam
Utrecht
Ypenburg

Europa
Kopenhagen/ Malmö
Londen
Zwitserland

- - - - - - - - - - - - -

rondleidingen
architectuur op maat

ArchEX
portfolio
contact

Wij organiseren rondleidingen voor mensen en organisaties die in architectuur geïnteresseerd zijn, op verschillende plaatsen in Nederland en Duitsland, maar ook in andere steden. Onze wandelingen geven een overzicht over locatie-specifieke, unieke en recente architectuur en stedenbouw. U wordt begeleid door lokale vakkundige gidsen die meestal zelf architecten zijn.

U kunt op deze website alvast een kijkje nemen in welke steden en locaties wij architectuurwandelingen aanbieden. Voor verdere informatie en een vrijblijvende prijsofferte nodigen wij u uit om
contact met ons op te nemen. De prijzen zijn in het algemeen mede afhankelijk van het aantal deelnemers en de duur van de rondleiding. Voor studentengroepen hanteren wij een reductie op het normale tarief.

Bij grotere groepen maken wij gebruik van een draadloos audio tour guide system. Elke deelnemer krijgt van ons een kleine ontvanger en een "oortje" en kan zo de toelichtingen altijd volgen ook staat zij/ hij niet direct naast de spreker. For meer informatie over de werkwijze van het audio system nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op www.wireless-audio.eu.

Voor op maat gemaakte programma's, bijvoorbeeld meerdere dagen inclusief accommodatie, vervoer, bijprogramma etc., verwijzen wij u graag naar
architectuur op maat. We zijn bovendien graag bereid u te adviseren over studie-trips naar steden en landen die nog niet op deze website genoemd zijn.


© ArchEX (colofon)
Lees ook onze newsletter!
Language