architecture on site
ArchEX - ArchitekturreisenArchEX - ArchitekturführungenArchEX - ArchitekturreisenArchEX - Architekturführungen

Duitsland
Hamburg
Dresden
Berlijn
Ruhrgebied

Nederland
Amsterdam
Almere
Rotterdam
Utrecht
Ypenburg

Europa
Kopenhagen/ Malmö
Londen
Zwitserland

- - - - - - - - - - - - -

rondleidingen
architectuur op maat

ArchEX
portfolio
contact

U heeft een hele dag de tijd of een wilt een weekend op reis? U wilt zien hoe er in andere steden met een bepaalde opgave wordt omgegaan? U plant een bedrijfsuitje of een bureauexcursie? U wilt samen met uw projectpartners inspiratie opdoen voor uw eigen projecten?

Naast architectuurrondleidingen op locatie organiseren wij ook individueel samengestelde architectuurprogramma's in Nederland, Duitsland en verschillende andere steden. Hierbij besteden we aandacht aan een bepaald thema, zoals bijvoorbeeld nieuwe woontypologien, het hergebruik van historische gebouwen of duurzame ontwikkelingen.

In het kader van een op maat gemaakt programma kunt u het volgende van ons verwachten:

-

Wij doen inhoudelijke suggesties en stellen een programma samen, gebaseerd op uw voorkeuren betreffend locaties en thema's.

- Wij regelen de toegang tot gebouwen. Bezichtigingen worden zowel door lokale experts als ook door onze eigen gidsen begeleid.
- Indien gewenst leggen wij contact met lokale instellingen (b.v. DRO) en architecten.
-

Accommodatie: Graag zoeken wij een geschikt hotel voor u op en regelen de reservering. Meestal zijn er speciale aanbiedingen voor groepsarrangementen.

-

Vervoer: Afhankelijk van het programma zorgen wij voor vervoer ter plaatse. Verschillende soorten vervoer zijn mogelijk: touringcar, boottocht, fietstocht, lopend en openbaar vervoer.

- Wij zorgen ervoor dat de tour altijd langs de mooiste routes gaat.
- Begeleiding door vakkundige architecten-gidsen.
-

Voor de pauzes kunnen wij eten en drank regelen. Van een degelijk broodje tot een uitgebreide maaltijd. Wij kennen goede restaurants en cafés en reserveren graag een tafel voor u.

- Indien gewenst doen wij ook suggesties voor het avondprogramma.
-

Bij grotere groepen maken wij gebruik van een draadloos audio tour guide system. Elke deelnemer krijgt van ons een kleine ontvanger en een "oortje" en kan zo de toelichtingen altijd volgen ook staat zij/ hij niet direct naast de spreker. For meer informatie over de werkwijze van het audio system nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op www.wireless-audio.eu.

- Voor alle vragen -zij het inhoudelijk, logistiek of anders- kunt u, uiteraard ook tijdens de reis, altijd bij ons terecht.

© ArchEX (colofon)
Lees ook onze newsletter!
Language